Beste bezoeker,

Footballtemple.com is gesloten.

Onze klantenservice is nog te bereiken via klantenservice@footballtemple.com of bel 020 722 07 09.

Bedankt voor alle vertrouwen!

- Team Football Temple

Wij zijn Football Temple

De richtlijnen van Football Temple worden jaarlijks verspreid onder zowel onze merkleveranciers als private label-leveranciers.

Football Temple houdt zich bezig met de veiligheid en eerlijke behandeling van alle werknemers in onze toeleveringsketen, waar de werknemers zich ook wereldwijd bevinden. Het is het beleid van Football Temple om gerenommeerde zakelijke partners te kiezen die zich houden aan ethische normen en zakelijke praktijken. Football Temple zal alleen zaken doen met leveranciers wiens werknemers vrijwillig aanwezig zijn, eerlijk worden gecompenseerd, het recht op vrije vereniging krijgen en die noch het risico lopen op fysieke schade, gediscrimineerd of op enigerlei wijze worden uitgebuit.

Football Temple behoudt zich het recht voor om periodieke, onaangekondigde inspecties uit te voeren bij de faciliteiten van onze private label-leveranciers om de naleving van onze richtlijnen en andere vereisten te verifiëren. Dergelijke inspecties ter plaatse worden uitgevoerd door ons interne team of

De richtlijnen zijn bedoeld om ervoor te zorgen dat de producten in onze winkels worden vervaardigd in overeenstemming met de lokale wetgeving, onder werkomstandigheden die voldoen aan de EU- en lokale normen, en zonder het gebruik van kinderarbeid, gevangenisarbeid of enige vorm van slavenarbeid.

De richtlijnen van Football Temple bevatten onder andere het volgende:

Kinderarbeid: kinderarbeid is nooit toegestaan. Werknemers mogen niet jonger zijn dan 15 jaar (of 14 jaar indien de lokale wetgeving dit toestaat) of de leeftijd voor het voltooien van de leerplicht, indien hoger.

Dwangarbeid: dwangarbeid, in de vorm van gevangenisarbeid, slavenarbeid, contractarbeid, gebonden arbeid of anderszins is niet toegestaan. Werkgelegenheid moet altijd op vrijwillige basis zijn.

Lonen en voordelen: Football Temple handelt alleen met leveranciers die hun werknemers eerlijk compenseren door middel van lonen, overwerk premies en voordelen die, op zijn minst, voldoen aan wettelijk verplichte minimumnormen.

Intimidatie en misbruik: Football Temple verwacht dat alle werknemers met respect en waardigheid worden behandeld. Football Temple handelt niet met leveranciers waarvan de werknemers worden blootgesteld aan fysieke, seksuele, psychologische of verbale intimidatie of misbruik. Volgens de richtlijnen van Football Temple moeten alle leveranciers wereldwijd bepaalde vermelde normen respecteren.

Anti-Corruption Policy

Football Temple streeft ernaar om op een eerlijke en ethische manier zaken te doen. We streven ernaar alle anticorruptie- en omkopingswetten na te leven.

Conflict mineralen beleid: Football Temple streeft naar het onderhouden van een maatschappelijk verantwoorde supply chain en inkoop van componenten en materialen van bedrijven die onze waarden delen op het gebied van mensenrechten, ethiek en verantwoordelijkheid voor het milieu. Football Temple verkoopt geen producten gemaakt met "conflictmineralen" uit de Democratische Republiek Congo of een aangrenzend land dat gewapend conflict financiert, zou niet in overeenstemming zijn met deze verplichting.

Conflictmineralen worden gedefinieerd als tin, tantaal, wolfraam en goud (gewoonlijk aangeduid als 3T & G), ongeacht waar ze worden ingekocht, verwerkt of verkocht. Conflictmineralen kunnen hun weg vinden naar de toeleveringsketens van verschillende producten die door consumenten en bedrijven over de hele wereld worden gebruikt. Football Temple streeft ernaar alleen materialen te gebruiken die geen gewapend conflict financieren, en we zullen binnen onze toeleveringsketen stappen ondernemen om te voldoen aan EU-verordeningen op basis van artikel 215 VWEU en in het kader van het gemeenschappelijk buitenlands genomen beslissingen en beveiligingsbeleid.

Football Temple verkoopt of verzendt niet naar landen die zijn genoteerd aan de gesanctioneerde landen volgens EU-verordeningen op basis van artikel 215 VWEU en in het kader van het gemeenschappelijk buitenlands en veiligheidsbeleid aangenomen besluiten. Bestellingen worden daarom geweigerd van de volgende landen:

Afghanistan, Azerbeidzjan, Wit-Rusland, Bosnië en Herzegovina, Burundi, Centraal-Afrikaanse Republiek, Congo - Brazzaville, Congo - Kinshasa, Egypte, Guinee, Guinee-Bissau, Haïti, Iran, Irak, Israël, Libanon, Libië, Malediven, Mali, Moldavië, Montenegro, Myanmar (Birma), Nicaragua, Noord-Korea, Rusland, Servië, Somalië, Zuid-Soedan, Soedan, Syrië, Tunesië, Turkije, Oekraïne, Venezuela, Jemen en Zimbabwe.

Private Label: Voetbaltempel Merchandise

Football Temple houdt zich bezig met de veiligheid en eerlijke behandeling van alle werknemers in onze toeleveringsketen, waar de werknemers zich ook wereldwijd bevinden. Het is het beleid van Football Temple om gerenommeerde zakelijke partners te kiezen die zich houden aan ethische normen en zakelijke praktijken. Football Temple zal alleen zaken doen met leveranciers wiens werknemers vrijwillig aanwezig zijn, eerlijk worden gecompenseerd, het recht op vrije vereniging krijgen en die noch het risico lopen op fysieke schade, gediscrimineerd of op enigerlei wijze worden uitgebuit.

Football Temple behoudt zich het recht voor om periodieke, onaangekondigde inspecties uit te voeren bij de faciliteiten van onze private label-leveranciers om de naleving van onze richtlijnen en andere vereisten te verifiëren. Dergelijke inspecties ter plaatse worden uitgevoerd door ons interne team of door een derde partij.

Liefdadigheidsproject

In 2021 begint Football Temple voorraad kleding en schoenen te schenken aan Afrika en Europa om te verkopen in winkels of op de markt. Vervolgens zorgt de verkoop via winkels en marktpartijen voor werkgelegenheid en worden textiel gerelateerde projecten ondersteund vanuit de opbrengst.

Vrijgeven van informatie

We kunnen de informatie die we van en over u verzamelen als volgt vrijgeven:

  1. Onder een van de vestigingen van Football Temple in de Europese Economische Ruimte die ons gedeelde diensten levert;
  2. Aan onze dienstverleners, als de openbaarmaking hen in staat stelt een zakelijke, professionele of technische ondersteuningsfunctie voor ons uit te voeren;
  3. Voor betalingsverwerking en autorisatie, fraudebescherming en krediet risico vermindering, site-evaluatie en data-analyse, en distributie van marketing- en promotiemateriaal;
  4. Om te voldoen aan de wet, om te reageren op vragen of verzoeken van de overheid, om ons beleid af te dwingen, of om de rechten, eigendommen of veiligheid van onze of andere partijen te beschermen; en
  5. Anders met uw toestemming.

Data Transfers

We kunnen de persoonlijke informatie die we over u verzamelen via onze Services overdragen naar andere landen dan het land waarin de informatie is verzameld. Persoonlijke gegevens van klanten die in de Europese Economische Ruimte wonen, blijven in de EER. We nemen maatregelen om ervoor te zorgen dat de gegevens die worden verzameld onder deze Privacyverklaring worden verwerkt in overeenstemming met de doeleinden die worden uiteengezet in deze Privacyverklaring en, bij het overdragen van gegevens, dat de informatie wordt beschermd zoals hierin beschreven.

In geval van fraude, bevestigd door kaarthouder en / of creditcardmaatschappij, zullen wij uw persoonlijke gegevens doorgeven aan opsporings-, strafrechtelijke of gerechtelijke autoriteiten voor fraudepreventie, onderzoek en vervolging. Dit omvat in elk geval de overdracht naar de gespecialiseerde e-commerce preventie afdeling van Europol.

Bescherming tegen fraude

Systemen voor fraudebescherming kunnen verdachte transacties detecteren door "gebruikersinformatie" en "bestelinhoud" te monitoren om ons bedrijf en onze klanten te beschermen. Onze systemen kunnen frauduleuze transacties over de hele wereld detecteren.