Beste bezoeker,

Footballtemple.com is gesloten.

Onze klantenservice is nog te bereiken via klantenservice@footballtemple.com of bel 020 722 07 09.

Bedankt voor alle vertrouwen!

- Team Football Temple
Retourneren

De eerste stap is om onze klantenservice via klantenservice@footballtemple.nl op de hoogte te stellen van uw retourzending.

Dan moet u ons het artikel, ongedragen, ongewassen en in originele staat terugsturen. Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling. Alle tags en andere product onderdelen moeten ook bij het product worden meegeleverd. Als het artikel dat u retourneert schoenen zijn, maakt de schoenendoos deel uit van het product en moet deze ook in originele staat bij ons aankomen. We adviseren om het product altijd dubbel te verpakken.

Als een geretourneerd product niet aan deze eisen voldoet, is het voor Oqium mogelijk om het restitutie verzoek te weigeren, iets wat we uiteraard willen voorkomen. 

Als je aan bovenstaande eisen voldoet, kun je het product terugsturen naar ons magazijn. Zorg ervoor dat u het volledig ingevulde retourformulier bijvoegt en het aankoopbewijs. Als de retourzending onvolledig of defect is, kan de verwerking van uw terugbetaling meer tijd in beslag nemen of zelfs mislukken.

(Als u uw formulier kwijt bent, kunt u het formulier hier downloaden: retour formulier)

Stuur het pakket naar:
Football Temple
Postbus 1800
Kleine tocht 6
1507 CB Zaandam
  • Vraag uw bezorgservice om een bewijs van verzending.
  • We streven ernaar uw artikel binnen vijf dagen na ontvangst in ons magazijn terug te betalen.
  • Oqium is niet verantwoordelijk voor de staat waarin items aankomen. Verloren of beschadigde items worden niet terugbetaald.
  • De verzendkosten voor restitutie worden niet door Oqium betaald, maar door jou, de afzender.